Vit spisfläkt Franke

Vit spisfläkt Franke

Hos oss hittar ni en vit spisfläkt franke till bra pris!

Går ni i renoveringstankar när det gäller köket därhemma? Om så är fallet så kan vi presentera en mycket prisvärd vit spisfläkt franke tender 729 som är av utmärkt kvalité. Den monteras på vägg och är en kolfilterfläkt. Den har inbyggd LED-belysning och metalltrådsfilter. Vit spisfläkt franke tender 729 har tre hastighetslägen samt ett intensivläge och ventilationsläge. Den har även utrustats med ett Easy-Clean motorpaket. Den här spisfläkten har en tidlöst och snygg design, något som passar i de allra flesta kök. En vit fläkt är oerhört klassisk och blir aldrig omodern. 

Franke har spisfläktar för alla olika sorters tycke och smak. Är ni på jakt efter en enklare modell som placeras under eller som infälld i skåpraden så finns det en suverän spisfläkt som vi kan rekommendera er. Den är också av märket franke och modellen heter spisfläkt F210 och finns i bredderna 50cm, 60cm och 70cm.

Vi på Ventilationonline.se har gedigen erfarenhet, över 25 år har det blivit. Företaget är tämligen nystartat men med en stor mängd vana och rutin bakom oss ägare så är kunskapen ett av våra mest vassa områden. Beställ en vit spisfläkt franke i vår webbshop och ni har leverans på den inom 3 – 5 dagar. Betala kan ni göra genom följande sätt: Faktura, Visa eller Mastercard.

Naturligtvis så går vi noggrant igenom och försäkrar oss om att er vara är i sin ordning men skulle det mot förmodan visa sig att exempelvis er produkt vit spisfläkt franke visar sig ha någon skada eller vara felexpedierad så åtgärdar vi detta kostnadsfritt i enlighet med konsumentskyddslagstiftningen. På vår hemsida kan ni läsa mer om de allmänna villkor som finns. Ni kan känna er fullständigt trygga med ert köp hos oss och ni är varmt välkomna till oss för era frågor samt önskemål.