Styrkort fläkt Woods

Styrkort fläkt Woods

Fakta och specifikation om styrkort fläkt Woods

Är det dags att renovera ditt kök och förnya din gamla styrkort fläkt Woods så har vi flera i olika dimensioner. Dessa hittar du på ventilationonline.se som ägs av Klimat & fastighetsteknik med över 25 års erfarenhet inom ventilation & fastighet. Vi tycker oss ha sett att det saknats något på marknaden. Det finns många olika företag inom ventilationsbranschen, bra och mindre bra. Vi vill stå för kvalité med produkter av hög klass. Vi strävar alltid efter att vara lyhörda och lyssnar på vad kunden vill ha och ser till att det finns på marknaden och hos oss, däribland styrkort fläkt Woods.

Låt oss titta på vad en styrkort fläkt Woods är till för. Till att börja med behöver din ventil inte sitta i köket utan kan sitta i princip var som helst i huset, bara den gör sin verkan. Ventilen är en frånluftsventil som används för att förhindra spridning av både rök och brand till kanalsystem. Läs mer om fakta.

Till att börja med är styrkort fläkt Woods CE-märkt i blandklass E 60 / E 120. Den är testad enligt standard EN 1366-2 och CE-märkt enligt produktstandard EN 15650:2010. Enligt ljudeffektstester har den förvånansvärt låga värden. När det gäller flödesmätning och injustering av styrkort fläkt Woods sker det genom en separat mät sond.

Luftflödet justeras genom att vrida ventilkäglan det antal varv som ger den spaltöppning som motsvarar önskat tryckfall och luftflöde. Denna styrkort fläkt Woods är tillverkad i varmförzinkad stålplåt. En fjäderbelastad smältsäkring stänger ventilen när temperaturen överstiger säkringens smältpunkt på 70°C. Vill du veta mer om våra ventiler eller andra produkter i vårt sortiment är ni välkomna att höra av er. Vi lovar att vara lyhörda och hitta fram till vad som är bäst lösning för just er.