Torpedvattenpass

Torpedvattenpass

Smidigt torpedvattenpass som passar till alla

Vad är mer irriterande när du behöver ett vattenpass som bäst och som inte är kalibrerat? Det är klart det finns andra saker som är mycket värre men håll med om att man blir på lite lätt dåligt humör när man behöver verktygen som bäst och de inte fungerar som de ska. När du ändå behöver ett torpedvattenpass så föreslår vi att du köper ett pålitligt vattenpass som mäter både i våg och i lod. Det gör givetvis de flesta men vissa är av så dålig kvalitét så man mäter, åtminstone lika bra, med ögonmåttet.

När det gäller bra vattenpass av högsta kvalité föreslår vi att du tar en titt på torpedvattenpass Ironside magnet plast. Tittar vi på torpedvattenpass med 250 mm längd så är de optimala när du arbetar i trånga utrymmen, exempelvis när du kryper på vinden och knappt får rum själv. Ett annat exempel när du är glad över att du har rätt vattenpass är när du kan fästa det på ytan du arbetar med och behöver händerna till att spika eller skruva.

Torpedvattenpass ironside magnet plast är utrustad med magneter som är smidigt att fästa på olika material i metall. Därmed får du möjlighet att göra annat med händer samt att du slipper ta hjälp av någon annan. Med tre libeller, en för våg, en för lod samt en för 45° avvägning mäter du det allra mesta. Dessutom har torpedvattenpass ironside magnet plast skydd i gummi, som namnet anger. På det sättet skyddar du ditt torpedvattenpass och behöver inte vara speciellt rädd att det förlorar sin förmåga när olycka är framme och du tappar det. Vattenpass och andra bra verktyg är nästan ett måste för att resultatet ska bli så bra som möjligt. Ge dej därför själv chansen att köpa ett pass som klarar tuffa utmaningar. Vill du veta mer om vattenpass och andra produkter i vårt sortiment är du varmt välkommen att kontakta oss.