Tätningsmedel Abra

Tätningsmedel Abra

Här hittar du Tätningsmedel Abra och annat inom ventilation

Vill du säkra ditt hus, din lägenhet eller annan lokal från brand och rök. Det finns det många sätt att göra på givetvis genom att undvika vissa lättantändliga material,

likaväl som du ska använda vissa andra speciella brandskyddsmaterial. Ett sätt att skydda sitt hem är att använda Tätningsmedel Abraer i kök och för all del även andra rum.

En Tätningsmedel Abra skyddar ditt kanalsystem så branden inte sprider sig till andra rum och du riskerar en katastrof med ett övertänt hus. Det du ska titta efter är en Tätningsmedel Abra som är CE-märkt. Den ventil du ska titta efter är en som är i brandklass E 60 / E 120. Den är testad enligt standard EN 1366-2 och CE-märkt enligt produktstandard EN 15650:2010. På fläkten sitter en fjäderbelastad smältsäkring som stänger ventilen när temperaturen överstiger säkringens smältpunkt på 70°C. Läs vidare om var du lämpligast hittar dessa ventiler i olika dimensioner.

När du behöver bland annat en Tätningsmedel Abra men även andra produkter inom ventilationsteknik, bör du vända dig till expertis. Dels får du rätt produkter men också gedigen kunskap. Vänd dig till ventilationonline.se när du behöver Tätningsmedel Abra och någon att ställa frågor till. Med över 25års erfarenhet inom ventilation och fastighet tycker vi att vi kan branschen.

När det gäller Tätningsmedel Abra KSOF-C finns det en anslutningsdiameter mellan 100-200 mm och ytterdiameter på 134-241 mm. Alla utförande är i cleanvent. Ventilerna är pulverlackerade, vilket ger en hög ytfinish och god slag- och reptålighet. Ventilerna är försedd med cellplastring som tätar mot ramen. Den separata fästramen KKT är tillverkad i förzinkad stålplåt och är försedd med gummiringstätning. Så när du vill veta mer om Tätningsmedel Abra eller andra artiklar i vårt sortiment, reservdelar till fläktar och andra ventilationssystem – så är du varmt välkommen att höra av dig så ska vi göra allt för att hjälpa dig.