Spiskåpa CPDL

Spiskåpa CPDL

Så får du tag i Spiskåpa CPDL

Börjar din gamla Spiskåpa CPDL tjäna ut sin ålder och du behöver titta på ny?

Då undrar du säkert var du får tag i en sådan. Låt oss komma till den saken men först ska vi gå igenom lite rengöringsdetaljer och vad en spiskåpa faktiskt gör och hur du bör underhålla den för längsta möjliga livslängd när du väl har köpt en ny. Till att börja med så är det viktigt med rengöring av både Spiskåpa CPDL och av fettfilter.

När det gäller Spiskåpa CPDL ska du undvika att använda en repande svamp eller duk. Tyvärr gör många det misstaget och det är svårt att reparera när skadan väl är skedd. När det gäller filtret så säger tillverkaren att man ska kontrollera det varje vecka. Det finns det nog ingen som gör men när du väl rengör det så behöver du inte stå med en våt trasa och gno dig trött. Stoppa hellre in det i diskmaskinen och låt den göra jobbet. Tänk på att ju oftare du underhåller din kåpa, desto längre blir livslängden.

Låt gärna en erfaren fackman installera din Spiskåpa CPDL så den blir rätt monterad och för att garantier ska gälla fullt ut. En spiskåpa suger inte bara upp oset vid matlagning. Tänker man på hälsan ska man veta att en bra ventilation är a och o. Genom bra genomströmning av luften så kan man halvera risken att, framför allt barn, får sjukdomar som astma och allergier.

En annan viktig aspekt är självklart ekonomin. Genom en effektiv Spiskåpa CPDL och bra ventilation sparar man mycket pengar. Visst, det är en engångskostnad med en Spiskåpa CPDL, men i längden spar du både energi och eventuella allergier och liknande. Vill du veta mer om våra fläktsystem så kontakta oss gärna för mer information. Varmt välkommen!