Spisfläkt Franke

Spisfläkt Franke

Spisfläkt franke, pålitlig med snygg design

Håller ni på att renovera om köket hemma och tittar er om efter vitvaror, så som kyl och frys, spis och ugn är det heller inte märkligt om ni även söker rätt spisfläkt franke. Vi kan förstå det! En fläkt ska inte bara vara effektiv och en fin dekoration som harmonierar med övriga köket. Det ska även vara en detalj andra lägger märke till. I och med att en fläkt tar en del plats så är det den som ofta sätter pricken över i:et. Nåväl, det finns även andra fördelar med en spisfläkt franke.

När det gäller fläktens effektivitet är det också en viktigt faktor som spelar stor roll. Frisk luft, inte minst i ett kök, är viktigt för hälsan.

Visste du exempelvis att 40% av alla barn har astma eller allergi? Genom en bra köksventilation kan du halvera riskerna med att ditt barn får dessa sjukdomar.

Bra ventilation sparare dessutom energi. Så därför är det även en bra affär att fräscha upp din spisfläkt franke. Läs mer om vilket utbud du erbjuds.

Genom en bra ventilation kan du spara upp till 30-40% genom att köpa en spisfläkt franke. Franke är ett högt ansett märke inom fläktbranschen. När funktion och design får bestämma blir det till många gånger en spisfläkt franke för konsumenten. Vilken spisfläkt ska man då välja? En spisfläkt har en inbyggd motor och kräver en egen ventilationskanal. En kolfilterfläkt har också en inbyggd motor men renar luften från fett och lukt. Tänk på att den renande luften på något sätt måste blåsas tillbaka till köket.

Det är mycket att tänka på när man står inför ett fläktköp till köket.

Vill du veta mer om spisfläktar så berättar vi såklart gärna mer om fläktar i allmänhet, kanske om externa fläktar och vad Alliance innebär. Oavsett vilka frågor du har så står vi gärna till tjänst. Varmt välkommen att höra av dig!