Packning spjällblad

Packning spjällblad

Beskrivning på packning spjällblad, fläkt Woods

Är du ute efter och söker packning spjällblad till en fläkt? Ja, då är det viktigt att det är rätt packning spjällblad så du vet att det kommer att passa. Är det så att du söker ett don till en fläkt av märket fläkt Woods så har du hamnat rätt. Det är ändå vissa saker du måste ta reda på innan du beställer. Om vi börjar med anslutningsdiametern så är det viktigt att du får rätt från början. På Ventilationonline.se finns det många olika diametrar i sortimentet till så gott som alla fläktar Woods.

Om vi tittar på exempelvis packning spjällblad IRIS, fläkt Woods en av våra minsta modeller så är anslutningsdiametern 125 mm, har täthetsklass C, längden är 110 mm och väger 0,7 kg. Det här mät donet har en ytterdiameter på 188 mm. Läs mer om beskrivningen på våra packning spjällblad.

Tittar vi på samma packning spjällblad IRIS är det ett spjäll avsett för luftflödesmätning och reglering. Donet har reglerskivor och justeringsmutter eller ett handtag. Anslutningsstosarna, som de heter, är försedda med hållbara gummitätningar av materialet EPDM. Stommen samt reglerskivorna på packning spjällblad IRIS, fläkt Woods är tillverkade av varmförzinkad stålplåt, reglerenheten av polyacetal och mätnippeln av TRP plast. Detta packning spjällblad levereras utan individuell förpackning och utan justeringsnyckel.

Vi på Ventilationonline.se har som sagt packning spjällblad till den flesta fläktar av Woods, för att inte säga alla. Vill du veta mer om våra mät don är du välkommen att kontakta oss för mer information. Ta också gärna en titt på vårt övriga sortiment när det gäller fläktar av olika typer, ventilationssystem och reservdelar.

Med många års erfarenhet inom ventilationsbranschen tror vi att vi har rätt kunskap för att kunna hjälpa även dig.