Överluftsdon

Överluftsdon

Vi tillhandahåller expertisen när det gäller överluftsdon

När man har ett överluftsdon på exempelvis en vägg så genererar det i att det överförs luft mellan rummen. Satsa på riktigt hög klass som ger en god ljuddämpande funktion.

Ta till exempel överluftsdon BYSE från fläkt Woods, finns i flera olika utföranden som rektangulära och cirkulära samt i ett flertal storlekar. Dessa monteras i vägg och de kan nyttjas i flertalet miljöer.

Frontplattorna på överluftsdonet är klädda invändigt med ett kvalitativt ljuddämpande material som ger ett fullgott resultat. De delar på donen som är synbara är pulverlackade. De har en oerhörd hållbarhet för slag och repor samt en ansenlig ytfinish. Donen i sig är producerade i en varmförzinkad stålplåt.

Här får ni förstklassig standard på överluftsdon till ett reko pris.

Satsa på lysande ventilationsprodukter, de vinner helt klart i långa loppet.

När det avser utseende och funktion så ställer vi på Ventiliationonline.se stora krav på de överluftsdon som vi valt att erbjuda i vårt sortiment. Så det är med stor produktkännedom och erfarenhet som vi valt överluftsdon från BYSE fläkt Woods. Det finns en mängd av olika tillverkare av överluftsdon på marknaden och det kan kännas svårt att veta vad man ska satsa på. Hur vet man att det är tillräckligt ljuddämpande exempelvis? Det är här vår mångåriga rutin kommer in i bilden och vi kan ge er de rätta råden för just ert specifika syfte och funktion. Med vår erfarenhet, det vill säga över 25 år i branschen så kan vi detta på våra fem fingrar. Och vad menar vi med det? Jo, vi vet vilka fallgroparna är och hur man ska tillväga gå för att få fullgoda slutresultat.

Köp ert överluftsdon genom oss och ni kan lita på att vi levererar kvalitetsprodukter samt montering av högsta standard. Kontakta oss för era funderingar, offertförfrågningar eller beställningar redan idag. Välkomna!