Nitverktyg Emhart

Nitverktyg Emhart

Nitverktyg emhart PS40 gör jobbet enklare

Känner du att du är i stort behov av ett nitverktyg emhart för att inget annat verktyg klarar av arbetet du ska utföra? Då bör du ta en närmare titt på vilka nittänger Ventilationonline.se har att erbjuda även i övrigt. Ibland, när man försökt med alla andra verktyg och konstaterat att det helt enkelt inte fungerar så är ett nitverktyg emhart den bästa och enda lösningen. Vilken typ av nitverktyg emhart man ska använda till arbeten man ska utföra avgörs såklart av vilken typ av åtgärd som ska göras. Även tjocklek på materialet är också viktigt att tänka på. Till att börja med, när det gäller nitverktyg,

så är det framför allt aluminium och andra metaller som är användningsområdet.

När det gäller just nitverktyg emhart så kan du läsa vidare om varför du bör välja just det verktyget.

Tar vi en närmare titt på nitverktyg emhart PS40 är det ett exemplariskt verktyg som är lämpliga inom bygg och verkstadsindustrin. Verktyget går såklart precis lika bra att använda inom service, underhållsarbeten och för hemmafixaren som inser att man inte alls behöver en fackman för arbetet. Nitverktyg emhart PS40 är tvåhands fattat och utför nitningen med en saxprincip. Det som gör nitverktyg emhart till rätt verktyg för framför allt grövre material är dess långa hävarmar. På så sätt får du maximal kraft när du nitar i materialet. Verktyget har en robust konstruktion och levereras inklusive munstycke som gör att du samlar upp restprodukten. Nitkapaciteten är 3.2, 4.0, 4.8mm i alla material men upp till 6.4mm när det gäller aluminium.

Nitverktyg emhart gör det inte bara enklare att utföra krävande arbeten utan är mer skonsamt för användaren, tack vare sitt ergonomiska grepp. Därför bör man undvika andra verktyg som inte alls är lämpade. Så känner du att detta verktyg skulle passa just dig är du varmt välkommen att kontakta oss.