kvk slim

kvk slim

Varför ska jag välja en kvk slim?

Är du ute efter en frånluftsfläkt och kanske närmare bestämt en kvk slim så har du hamnat helt rätt. Låt oss börja med att säga att du inte är ensam om det. Utan idag är det fler och fler som anser att en kvk slim är den bäst lämpade för just dem, tack vare att den är väldigt kompakt.

Tar vi en titt på en av våra KVK slim med modellbeteckning 400 EC systemair så har den spänning på 230 V. Frekvensen ligger på 50/50 Hz. Antal faser är 1. Den har ett maximalt luftflöde på 1,12 m3/s och ett varvtal på 1832 r.p.m. Till sist ligger vikten på strax under 35 kg. När det gäller temperaturdata så har den en maximal temperatur på transporterad luft, 60 °C. Isolationsklassen är F och har låg ljudnivå.

När det gäller våra populära slimmade fläktar så har vi många olika modeller som är optimala för vilket kök som helst.

När det gäller fläktar över huvud taget och däribland kvk slim har man oftast ett begränsat utrymme. Därav väljer många just en av våra kvk slim modeller.

Oavsett om man har mycket plats eller inte så tycks folk tycka om dessa mindre och mer behändiga och effektiva modeller. När det gäller luft i allmänhet i hemmet, vare sig det är ett hus eller lägenhet så är det oerhört viktigt att du har en tillfredsställande ventilation. För att försäkra dig om det, är det i princip ett måste att du har rätt apparater för ändamålet. Du märker ganska snart om du inte har det då trötthet, astma och allergier snart gör sig påminda. Vill du veta mer om vilket utbud vi har på kvk slim föreslår vi att du tar kontakt med oss med eventuella frågor för just ditt hem. Rätt fläkt är en förutsättning för att ventilationen ska vara så bra som man kan förvänta sig.

Varmt välkommen!