ftx aggregat

ftx aggregat

Andra fördelar med ftx aggregat

Har du läst eller hört från någon att du drastiskt kan dra ner på ditt boendes energiförbrukning avsevärt och spara många tusenlappar? Ja, har du ett gammal och uråldrigt värmeåtervinningssystem så är det sannolikt på det sättet. Likaså om du har ventiler tillsammans med självdrag. Genom ett ftx aggregat kan du på ett effektivt sätt spara på onödig förbrukning.

Allt fler som förnyar sitt hems fläktsystem investerar i ett pålitligt ftx aggregat istället. Det är för all del engångskostnad som du f ö inte kommer undan med vad du än investerar i, men över tid kommer du både reducera dina värmekostnader och spara en massa pengar på ditt nya ftx aggregat. Vad är det ett sådant här aggregat gör och hur fungerar det? Man kan enkelt sammanfatta det med att det balanserar ventilationen i kök och hus. Systemet tar tillvara på ”spillvärmen” i den utgående och förbrukade ventilationsluften. Den varma utåtgående luften blandas med den kalla inåtgående luften i värmeväxlaren och återvinns på ett fantastiskt enkelt och smart sätt.

Tar vi en mer ingående titt på de miljö- och klimatmässiga fördelarna du drar nytta av så borde det räcka för att investera i ett modernt ftx aggregat. I dag är det viktigare än någonsin att alla bidrar till en hållbarhet där vi begränsar påverkan på vår planet.

Genom att utnyttja spillvärmen så slipper du slösa på annan form av uppvärmning.

Det gör även din plånbok gott som du säkert vill lägga på roligare saker. Genom att du får en bra luftcirkulation med ett ftx aggregat så slipper du också gammal luft.

När luften ständigt ”byts ut” mot ny fräsch luft så slipper du trötthet, du slipper besvär som astma och allergier. Den reducerar i alla fall risken med upp till 30-40%.

Så om du funderar på att skaffa ett ftx aggregat är du varmt välkommen att höra av dig så berättar vi såklart gärna mer.