Fläkt Woods filter

Fläkt Woods filter

Här hittar du fläkt woods filter

Börjar ditt fläkt woods filter ta ut sin rätt? Då behöver du säkert byta ditt gamla filter mot ett nytt fräscht. Man bör inte vänta för länge med det, då det påverkar både effektivitet och faktiskt ekonomin. Genom värmeåtervinningsaggregat så finns det många trevliga tusenlappar att spara. Dessutom vinner du på att investera i ett fläkt woods filter rent hälsomässigt. En bra ventilation i boendet bidrar till en bättre och friskare luft. Det i sin tur gör att du slipper onödig trötthet, allergier och även astma. I äldre byggnader där man har självdragsventilation riskerar man att det uppstår dålig lukt och fukt. Det kan också bidra till höga värden av radon, vilket också kan skapa stora hälsoproblem. Ur ett miljö- och klimat perspektiv så är det mer skonsamt att byta endast ditt fläkt woods filter.

En del tror att man måste byta ut hela sitt ventilationssystem men här kan vi lugna er, det behövs dock inte. Läs vidare om var du får tag i olika fläkt woods filter.

Har du inte hört talas om ventilationonline.se så har du gjort det nu. På ventilationonline.se hittar du det mesta i vårt breda sortiment, bland annat fläkt woods filter. Vi har allt från värmeåtervinningsaggregat till köksfläktar och reservdelar.

Vi tittar närmare på ett par fläkt woods filter. Om vi börjar med filter VTR 500 så är det ett filterset med tilluftsfilter BFVTR 500 F7 och frånluftsfilter BFVTR 500 G3. Save VTR 500 är ett aggregat med roterande värmeväxlare och utrustad med moderna EC-fläktar för lång energi förbrukning samt hög värmeåtervinning. Tittar vi på fläkt woods filter VSR 500 är det ett aggregat med roterande värmeväxlare med moderna EC-fläktar för låg energiförbrukning samt hög värmeåtervinning. Detta är som sagt bara två exempel men vi har filter till de flesta system. Så välkommen att höra av dig så berättar vi gärna mer om våra produkter och vad som passar just dig.