Filterset RDAF

Filterset RDAF

Olika filterset RDAF till värmeåtervinningsaggregat

Behöver du fräscha upp ditt ventilationssystem och är ute efter ett filterset RDAF så bör du läsa vidare. Värmeåtervinningsaggregat fläkt woods RDAF finns i tre olika storlekar mini, midi och maxi. Det som skiljer dessa aggregat från varann är egentligen storleken och kapaciteten av luftflöden. De här fläktarna har en roterande värmeväxlare med steglös varvtalsreglering vilket gör att det medför väldigt noggrann reglering av temperaturen.

För att aggregaten ska klara av att vara så noggranna som möjligt kräver det rena filterset RDAF. Filterset RDAF är framför allt avsedda till villor och lokaler med kyligare utrymmen. Det kan exempelvis vara på vinden i ett bostadshus. Aggregaten är liggande på golvet med luckan uppåt alternativt åt sidan.

Hos ventilationonline.se hittar du ditt filterset RDAF. Det finns i huvudsak tre olika filter beroende på vilken storlek du har på ditt aggregat. Tar vi en titt på Filterset RDAF mini så är det anpassat till det minsta FTX-aggregatet i den nya bostadsserien från fläkt Woods. Det har en värmeåtervinning på upp till hela 86% och drivs av högeffektiva EC-motorer vilket i kombination resulterar i ett väldigt högt energieffektivt aggregat. Måtten är 412x220x48 mm. När det gäller filterset RDAF Maxi´s original består det av ett tilluftsfilter F7 och ett frånluftsfilter F5. Det här filtret är en vidareutveckling av vårt aggregat RDAE. Precis som de andra filterset RDAF är värmeåtervinningen på hela 86% och drivs av högeffektiva EC-motorer.

När dessa filter ska monteras så kan du för all del göra det själv. Oavsett om du gör det själv eller kontaktar en montör med erfarenhet är du alltid välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om våra filter och svarar gärna på frågor. Ta också gärna en titt på vårt övriga sortiment med reservdelar till våra ventilationssystem. Varmt välkommen!