Designkåpa CPTJ

Designkåpa CPTJ

Många fördelar med designkåpa CPTJ

Är det dags att byta designkåpa CPTJ så har vi lösningen för dig. Om det är hög tid för renovering av köket där hemma och ni har börjat titta på vitvaror och köksfläktar så behöver man inte byta hela fläktsystemet, utan det räcker gott med bara kåpan.

Designkåpa CPTJ, 600mm, vit har anslutningar både åt höger och åt vänster till fläkt Woods. Den passar till värmeåtervinningsaggregatet RDKS och måtten är anpassade för just RDKS aggregat. Det har en membranpanel placerad i mitten av fronten och har två dimbara LED-lister. Kåpan monteras under överskåpet. Kåpan har ett spjäll för forcering av luftflödet som är justerbart. Du kan enkelt avlägsna spjället utan verktyg vid rengöring. Kåpan består av plåt och filtren är tillverkade av stickad aluminiummatta omsluten av sträckmetall och en aluminiumram. Detta var bara ett exempel på designkåpa CPTJ. Fortsätt läs om vilka fördelarna är med den här modellen.

Det finns många fördelar med designkåpa CPTJ. För det första så finns den i fler olika färger. Så vill du bara fräscha upp ditt kök med en annan färg så går det såklart lika bra som att byta ut den gamla mot en ny i samma stil som föregångaren. Tittar man på nyttan en designkåpa CPTJ gör finns det fler aspekter. Dels så är det otroligt energieffektivt med en designkåpa CPTJ.

Ser man på den hälsomässiga aspekten så är det viktigt att ha ett luftflöde i boendet. Genom bra till och frånluft så undviker du bland annat dålig luft som ofta leder till trötthet. Det kan också påverka allergier och astmaallergiker. Ta gärna en titt på hela vårt sortiment på kåpor. Behöver du andra reservdelar har vi det också. Skulle du ha några funderingar är du välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om både produkten och montering. Varmt välkommen!