Designkåpa CPTG

Designkåpa CPTG

Designkåpa CPTG i olika färger beroende på smak

Är du ute och söker efter en designkåpa CPTG så bör du läsa vidare för då har du kommit helt rätt. Låt oss dock återkomma till det. Först vill vi berätta lite mer om ventilation och hur viktigt det är med rätt produkter, alltifrån fläktar, filter och reservdelar för att effektiviteten ska bli så bra som möjligt. Det finns stora besparingar ur ett ekonomiskt perspektiv. Sett till hälsan, som kanske är än viktigare, drar du också stora fördelar med rätt material.

Börjar vi med ekonomin så kan du spara upp till 30-40% av din uppvärmning genom bra ventilation och en designkåpa CPTG. När det kommer till hälsoaspekten så ger frisk luft friska personer. Idag har så många som 40% av alla barn någon form av astma eller allergi. Den siffran kan du halvera genom att installera en designkåpa CPTG. Läs mer om våra smarta och snygga designkåpor.

Till att börja med så finns designkåpa CPTG i både vitt och i rostfri färg. Vi tar en titt på fakta och beskrivning av dessa.

Designkåpa CPTG, 600mm, vit ansl. Vänster till Woods fläkt:

  • Moderna design
  • Vitt eller rostfritt utförande
  • Endast 50 mm bygghöjd
  • Effektiva fettfilter med stor filteryta
  • Energisnål LED-belysning med dimmerfunktion

Beskrivning: Spiskåpan med dimbar LED-belysning styrs via en membranpanel.

Med transformator (max 150 VA) till frånluftsfläkt JBDD-aa-1-2 eller JBFG. Passar även som utbyteskåpa för styrning av vissa äldre frånluftsfläktar och aggregat.

Tänk på att vissa installationer kräver en behörig elinstallatör. Det enda som skiljer dessa två är färgen. Behövs det andra reservdelar till installationen din nya designkåpa CPTG så har vi det i vårt sortiment också. Känner du att du vill ha lite mer kött på benen och har frågor du undrar över så är du varmt välkommen att kontakta oss så ser vi till att räta ut dina frågetecken.